مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی گسترش و توصیف پوسته های ترکیبی خوراکی تولید شده از عصاره پروتئین آب پنیر و صمغ درخت کهور
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی عنوان انگلیسی: Development and characterization of composite edible films based on whey protein isolate and mesquite gum عنوان فارسی: گسترش و توصیف پوسته های ترکیبی خوراکی تولید شده از عصاره پروتئین آب پنیر و صمغ درخت کهور چکیده: ویژگی های فیزیکی و ریزساختی پوسته های ساخته شده از ترکیب عصاره پروتئین آب پنیر و صمغ کهور (MG) مورد بررسی قرار گرفت. از یک شیوه صوتی تصویری برای اندازه گیری ضریب پخش بخار آب استفاده شد. WPI و MG برای ساخت محلول ها و پوست ...
- ۱۶۸ نمایش